Πέμπτη 8 Μαΐου 2008

«Louis Hellenic Cruises» Νέο επεισόδιο - Ρήγμα σε κρουαζιερόπλοιο με 1.279 επιβαίνοντες.

http://actionforsantorini.blogspot.com

ALPHA TV
Στο λιμάνι της Μήλου κατέπλευσε το μεσημέρι της Πέμπτης το κρουαζιερόπλοιο «Aquamarine» με 872 επιβάτες και 407 μέλη πλήρωμα, στο οποίο διαπιστώθηκε ρήγμα. Το κρουαζιερόπλοιο αποπλέοντας από το λιμάνι του Ηρακλείου για Σαντορίνη και Πειραιά χτύπησε στον προβλήτα και αργότερα διαπιστώθηκε ρήγμα πάνω από την ίσαλο γραμμή, χωρίς ευτυχώς να υπάρχει κανένας κίνδυνος. Στο πλοίο θα γίνει επιθεώρηση, ενώ το Λιμενικό θα αναζητήσει ευθύνες στον καπετάνιο για την καθυστερημένη ενημέρωση για το περιστατικό.
Ο πλοίαρχος ενημέρωσε τον Θάλαμο Επιχειρήσεων του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας για το ρήγμα εν πλω προς Σαντορίνη και αμέσως έλαβε εντολή να καταπλεύσει στο πλησιέστερο λιμάνι για επιθεώρηση, μετά την ολοκλήρωση της οποίας και αν διαπιστωθεί ότι το πλοίο είναι αξιόπλοο, θα συνεχίσει για το ταξίδι του για τον Πειραιά. Το κρουαζιερόπλοιο ανήκει στην εταιρεία «Louis Cruise Lines» με το γνωστό ναυάγιο του κρουαζιερόπλοιου «Sea Diamond». Πριν από 1 χρόνο άλλο ένα κρουαζιερόπλοιό της ίδιας εταιρείας, το «Orient Queen», είχε πέσει στον προβλήτα στο λιμάνι της Μυκόνου και στη συνέχεια είχαν φύγει δύο κάβοι με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας ναυτικός.


ΕΘΝΟΣ
Πίνακας ατυχημάτων της εταιρείας «Louis Cruise Lines»













Έτσι λοιπόν, για ασφαλή κρουαζιέρα στο Αιγαίο η ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ προτείνει να επιλέξετε την εταιρία LIFE-JACKET CRUISES!..
Δεν χτυπάει σε βράχια, δεν βουλιάζει με τίποτα...