Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΟΥ SEA DIAMONDΠοιος είπε οτι ναυάγιο δεν βγάζει ποια μαζούτ??
Ρίξε μια ματιά στις φωτογραφίες...

Την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010, σας προσκαλούμε στην μαζική κινητοποίησή μας στην Αθήνα, στην Πλατεία Συντάγματος στις 10 το πρωί. Θα ακολουθήσει πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου και θα καταθέσουμε ψήφισμα διαμαρτυρίας στον Πρωθυπουργό Γεώργιο Παπανδρέου.
Πρέπει για άλλη μια φορά να δώσουμε όλοι το δυναμικό παρόν μας.

Αγαπητοί Συμπατριώτες,
Για μία φορά ακόμη θα δοκιμαστεί το κουράγιο μας και η αντοχή μας. Πρέπει όλοι να συμμετέχουμε ενε
ργά με την παρουσία μας στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Πρέπει να διαπιστώσουν οι υπεύθυνοι ότι όσο και αν το θέλουν, εμείς δεν ξεχνάμε το ναυάγιο του Sea Diamond. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να πει τη φράση ότι είναι πλέον αργά.

Xρήματα για την Ανελκυση ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Θέλουν να πιστεύουμε οτι τα έφαγαν όλα για να μην ζητάμε τίποτα! Η ασφαλιστική εταιρεία που καλύπτει το πλοίο έδωσε 55 εκατομμυρια δολάρια το 2007 για αποζημίωση! Ο τζίρος της Louis Cruises για το 2009 είναι 60 εκατομ. ευρώ. Τα κεφάλαια που διαχειρίζεται η ασφαλιστική του, η West of England είναι μερικά δις ευρώ. Το παγκόσμιο ταμείο των εφοπλιστών, το P&I Club, διαχειρίζεται πολλά δις ευρώ κάθε χρόνο. Αυτοί που το βούλιαξαν έχουν πολλά λεφτά!! Γι' αυτό να έρθουν να το πάρουν από εδώ!!! Ο ΝΟΜΟΣ 2881/2001 ΛΕΕΙ: "Ο ΡΥΠΑΙΝΩΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ". Ας εφαρμόσουμε λοιπόν το νόμο και για τους πλούσιους εφοπλιστές που μονο να κερδίζουν θέλουν.

Να θυμόσαστε οτι τα τοξικά υλικά του Sea Diamond μέσα στη θάλασσα είναι 400 φορές πιο επικίνδυνα από ότι στη στεριά! Μέσα στο νερό είναι διαλυτά και περνάνε άμεσα στην τροφική αλυσίδα και στο νερό που πίνουμε! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!! ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΡΓΑ...

Το μήνυμά μας προς τους πολιτικούς είναι ένα:

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΕ ΤΟ SEA DIAMOND.
ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ ΜΑΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ "ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ"
ΒΑΛΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΝΑΥΑΓΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!!
!

Σαντορίνη, 26 Σεπτεμβρίου 2010

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Θηραίων Πολιτών
για την Ανέλκυση του K/Z Sea Diamond